Adria & Sun Living - Storsäljare som ger dig värde för pengarna

Adria är marknadsledande i Norden inom både husvagnar och husbilar. Modern design, ett stort urval och förmånlig prisbild gör att Adria uppskattas av väldigt många. Adria har ett utbud som täcker in hela den kompletta marknaden och kan erbjuda campingfordon som passar både barnfamiljer och de mer mogna målgrupperna.

Mycket värde för pengarna

Adrias husvagnar finns i sex olika modellserier, alltifrån lilla lättdragna Aviva och Action med sin innovativa glasfiberexteriör till den rymliga familje och helårsvagnen Alpina. Om du är intresserad av en husbil hittar du små kompakta van-modeller i sortimentet men också fullstora hel eller halvintegrerade bilar samt flexibla crossover och alkovmodeller.

Adria kan beskrivas som branschens motsvarighet till Volkswagen. Tillverkningen är oerhört effektiv och företaget har under mer än 50 år utvecklat sin förmåga att ta fram stora volymer av efterfrågade och genomtänkta produkter.

När du väljer en husvagn eller husbil från Adria får du del av unika lösningar och detaljer från en av Europas största och mest kompetenta tillverkare. På husbilar kan du välja mellan olika utrustningsnivåer, men behöver inte ta ställning till många olika tillval som påverkar kostnaden i slutänden. Allt du behöver för en skön och bekväm semester finns där från första början och du får mycket värde för pengarna.

Sun Living

I Adria-koncernen ingår också Sun Living, som är ett renodlat varumärke för husbilar i det så kallade instegssegmentet. Sun Living erbjuder ett anpassat utbud av standardiserade och färdigutrustade fordon i fyra olika modeller.

Sun Living etablerades på den svenska marknaden för tre år sedan och är ett populärt alternativ för många familjer som köper sin allra första husbil. Här finns inga tillval och du får en husbil som är lätt att förstå sig på. Sun Living är perfekt för dig som vill ha funktionalitet och körglädje utan extra krusiduller

Säker affär

Adria och Sun Living har ett eget nätverk med kunniga och stabila återförsäljare och verkstäder över hela landet. Erikssons Husvagnar är en av dem och vi vill passa på att betona värdet av trygga och varaktiga kontakter, i synnerhet vid ett husbilsköp.

Husbilmarknaden utvecklas väldigt snabbt just nu och det finns många lycksökare i branschen. När du väljer Adria eller Sun Living vet du att du gör ett säker affär! Välj en återförsäljare och märke som du vet kommer finnas även när marknaden är sämre och du får direkt igen det på andrahandsvärdet.