KABE 2017 - Vårt starkaste modellprogram någonsin!

KABE har ett utbud som tilltalar de flesta. Här finns topputrustade husbilar och husvagnar i det absoluta premiumskiktet, men också prisvärda modeller med lite färre tillval.

Inför 2017 har svenska KABE presenterat sitt starkaste modellprogram någonsin, med fyra olika modellserier för husbilar och fem husvagnsserier. Samtidigt fyller KABE 60 år och inleder sitt jubileumsår med flaggan i topp. De nya modellerna har blivit en verklig succé. Produktionen i Tenhult går på högvarv och nu gör KABE sitt bästa för att tillgodose marknaden med alla de efterfrågade produkterna.

Skandinaviskt klimat

En av årets stora nyheter är lanseringen av en helt ny helintegrerad husbil i Classic-serien. Trots att KABE Classic inte kostar mer än många importbilar är de utrustade med allt som behövs för ett aktivt användande hela året, även under den kallaste årstiden.

Alla KABEs husbilar och husvagnar är byggda för det skandinaviska klimatet. KABE har haft vattenburen centralvärme som standard ända sedan 1969 och under årens lopp har de utvecklat flera patenterade lösningar för uppvärmning, ventilation och isolering.

Teknik och design

När du väljer en KABE får du ett mobilt boende med hög standard och en utrustningsnivå som ofta är tillval hos andra leverantörer. Ergonomiskt formade soffor, ställbara sängar med spiralmadrass, smart förvaring och flexibla kök med hemmakänsla bidrar till att ditt KABE-liv blir precis så enkelt och bekvämt som det ska vara. Med modern design och teknik kan du dessutom räkna med ett andrahandsvärde som står sig bra år efter år.

Tryggt val

KABEs olika modeller finns i varierande storlekar med många planlösningar. Tycker du det är svårt att bestämma sig? Gör ett besök hos Erikssons Husvagnar i Kristinehamn eller Stenstorp! Här får du hjälp att hitta rätt KABE för din familj.

Det är viktigt att känna sig trygg med sitt val och veta att det alltid finns någon som man kan prata med om det uppstår frågor eller problem. KABE har auktoriserade och välutbildade återförsäljare och verkstäder över hela landet, men även i övriga Norden och i flera europeiska länder.

Är du intresserad eller vill veta mer?

Kontakta oss här. Vi återkommer till dig så snart vi kan för att svara på dina frågor.