Erikssons Husvagnar i Kristinehamn

Erikssons Husvagnar i Stenstorp utanför Skövde har sålt husvagnar och husbilar till campingglada skaraborgare ända sedan 1965. Nu gör vi entré i Värmland och öppnar en försäljningsanläggning för KABE, Adria och Sun Living i Kristinehamn.

Nytt och begagnat

Lokalerna är totalrenoverade och den 2000 kvadratmeter stora utställningshallen har fått en ny och välkomnande entré. Förutom alla de nya modellerna från KABE och Adria erbjuder vi också ett stort antal begagnade husvagnar och husbilar.

Den nya anläggning i Kristinehamn samverkar med försäljningen i Stenstorp och kunderna får därmed tillgång till hela utbudet. Om du är intresserad av ett fordon som finns i Stenstorp kan vi enkelt ordna en överflyttning till Kristinehamn, eller tvärtom.

Butik

En fullsorterad KAMA-butik fylld med vårens alla nyheter inom fritidstillbehör och campingutrustning. Hos oss hittar du en komplett anläggning inför den nya campingsäsongen.

Verkstad

Alla husvagnar och husbilar från oss är genomgångna och servade innan leverans. I Kristinehamn finns den auktoriserade KABE- och Adriaverkstaden vägg i vägg med försäljningen.

Kontakt

Bodalsvägen 2, Kristinehamn

Öppettider:
Måndag – Torsdag: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 17.00
Lördag 10.00 – 14.00