Butik

Butiken för camping, fritid & fridluftsliv

I vår välsorterade butik hittar du allt du behöver till din husvagn eller husbil. Husvagns, Husbils, Båtägare, Campare med fler! Vi har nu massor med nya artiklar i butiken, Sedan vi byggde vår nya butik på 480kvm. Allt inom husvagnstillbehör, husbilstillbehör, campingtillbehör, fritidstillbehör, förtält, campingmöbler, vinterförtält, universaltält mm. till mycket bra priser. Vi säljer Isabella, Ventura, Fiamma, Omnistor, kamafritid, transport trading mm.

Behöver du komplettera utrustningen? Kom in i butiken!

I vår butik kan du i lugn och ro välja rätt utrustning till din husbil eller husvagn. Här har du ett stort sortiment från KAMAs katalog gällande reservdelar och tillbehör. TV-antenn, säkerhetsskåp eller en GPS är kanske ert nästa ”måste” till er semester i sommar?

Vill du handla hemma i lugn och ro? Besök vår Webbshop!

Nu kan du beställa din fritids- och campingutrustning direkt i vår Kama-webbshopp.
Webbshoppen har ett komplett sortiment, och du klickar enkelt hem dina produkter som du sedan kan hämta i vår butik i Stenstorp.
Besök webbshoppen här

Förtält till din husvagn och husbil

Gör ditt boende lite större och bekvämare med förtält eller utetak. Hos oss hittar du lättmonterade, flexibla lösningar från marknadens ledande tillverkare Isabella.

Reservdelar och Tillbehör för både Husvagn & Husbil

Har något gått sönder i din vagn? Vi har ett stort utbud av reservdelar till husvagn och husbilen. Allt från blinkersglas till vattenpumpar. Kontakta oss så hjälper vi dig hitta rätt del.

Fritidsmöbler för husvagn och husbil

Brett utbud av campingstolar, positionsstolar, campingbord, sköna baden-baden och solsängar från marknadsledande Isabella.

Skaraborgs billigaste gasol!

Vi har gasol för alla typer av spisar, enheter och brännare. Vi har Kompositflaskor,5 och 10 kg, Aluminiumflaskor, 6 och 11 kg och Stålflaskor 2, 6, 11, 19 eller 45 kg.

Inredning och köksutrustning

Vi har ett brett sortiment av både engångsartiklar och porslin till ditt fritidsboende och husvagn. Tåliga produkter som är smarta att förvara. Allt från tallrikar, skålar, kastruller, bestick mm till rengöring och kem.

Vill du veta mer om vårt utbud?

Ange namn och kontaktuppgifter så återkommer vi så snart som möjligt!