Om-Oss-Utställning Erikssons Husvagnar

Om oss

Sedan 1965 har Erikssons Husvagnar i Stenstorp utanför Skövde sålt husvagnar till glada campare. Detta innebär att vi är bland dom äldsta i husvagnsbranschen. I vårt sortiment hittar du modeller för alla behov, allt från långbädd till dubbelbädds och våningssängar. Vi saluför husbilar och husvagnar från Kabe, Adria, Hobby, Knaus, Cabby, Polar, Lmc, Adriatik och Sävsjö. Vi kan faktiskt säga att vi har något för alla smaker och behov.

I vårt lager finns alltid ett stort utbud av begagnade husvagnar och husbilar. Observera att omsättningen på begagnade husvagnar är stor, så hittar ni något ni är intresserade av på vår webb så hör av er så hjälper vi dig.

Alla våra vagnar och husbilar är genomgångna och servade på vår egna verkstad innan leverans. Vi erbjuder dig ett bekymmersfritt fritidsliv där vi hjälper dig med service och underhåll.

Vi har även Skaraborgs största tillbehörsbutik på 480 kvm med allt för husvagn, husbil och fritid. Allt från förtält till gasol, markiser och engångsartiklar.

Varmt välkommen till oss på Erikssons Husvagnar