Husvagnar
Husvagnar
Husbilar
Husbilar
Vans
Vans

Husbilar och husvagnar sedan 60-talet

På Erikssons Husvagnar i Kristinehamn och Stenstorp kan du köpa en ny eller begagnad husbil eller husvagn. Vi har dessutom passande reservdelar och tillbehör. Vägg i vägg med butikerna finns verkstäder som gärna utför service och reparationer på din husvagn eller husbil.

I och med det kan vi sköta allt det praktiska kring ditt rullande semesterboende. Ta en titt på vårt utbud av husvagnar och husbilar på nätet och lämna en intresseanmälan. Eller kom förbi någon av våra butiker för att få personlig hjälp av våra säljare på plats!

Aktuellt just nu

Din resa börjar med oss

Om du tittar efter husbilar eller husvagnar till salu i Sverige och vill ha en trygg återförsäljare kan du vända dig till Erikssons. När du köper husbil eller husvagn hos oss är säljaren med dig genom hela processen. Du får hjälp att välja ut rätt modell för dig och dina behov. Då kan du känna dig trygg med att du gör rätt val. Vi har erfarna säljare på båda våra anläggningar i Stenstorp och Kristinehamn, som mer än gärna hjälper dig att hitta husvagnen eller husbilen du drömmer om. Ditt livs äventyr startar här!

Vi har något för alla!

På Erikssons Husvagnar i Stenstorp utanför Skövde har vi sålt husvagnar och husbilar till campingglada skaraborgare ända sedan 1965. Sedan 2017 finns Erikssons Husvagnar även i Kristinehamn. Idag har vi två fullserviceanläggningar för KABE, Adria och Sun Living där vi har allt från försäljning av nya husvagnar och husbilar och begagnade husvagnar och husbilar. Dessutom erbjuder vi, på våra två anläggningar, även service och har alla de tillbehör du behöver för att göra din campingresa bekväm, härlig och praktisk.

Våra leverantörer

Erikssons Husvagnar har samarbetat med KABE och Adria under många år.
Svenska KABE och europeiska storsäljaren Adria Kompletterar varandra och ger oss en unik bredd, säger Joakim Hållander, VD.

Vad våra kunder säger om oss