Fordon - ctl00_cph1_defaultHeaderImage

Fordon i lager

Nya och begagnade Husvagnar från ledande varumärken

Längtar du efter att kunna ge dig iväg på semester när som helst? Med en husvagn kommer du ha den friheten. Vi erbjuder ett stort utbud av nya, fräscha husvagnar från välkända varumärken.

Botanisera bland tillverkare som Kabe, Adria, Solifer, Hobby, Cabby, Polar, Knaus och många fler i våra utställningshallar. Vår kunniga personal svarar gärna på alla dina frågor om ditt kommande köp av husvagn och tillbehör. Självklart kan du också få en gedigen genomgång av alternativ i olika pris- och komfortklasser. Du kan även se sortimentet online!

Alltid bra priser vid köp av ny husvagn
Att köpa en nytillverkad husvagn är en investering i ett bekymmersfritt och härligt fritidsliv. Men det är också ett inköp som behöver tänkas igenom noggrant. När du köper din husvagn hos Erikssons kan du känna dig trygg med att du får så mycket som möjligt för pengarna. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser, inte minst genom att ständigt hålla koll på marknaden och vad som erbjuds.

Med kvalitativa husvagnar till bra priser är vi det självklara valet för många husvagnsfantaster runt om i Sverige. Besök gärna någon av våra butiker i Kristinehamn eller Stenstorp. Du kan även titta på utbudet online för att få en uppfattning om vilka prisklasser vi handlar med.

Mångårig expertis av husvagnar och husvagnsköp
Erikssons Husvagnar har funnits sedan 1965. Och det finns flera anledningar till att vi fortfarande är kvar på marknaden år 2020. En central del är vår starka expertis. Vi vet allt om husvagnar och hänger med i utvecklingen av dem.

Vår personal kan alltid guida dig bland olika varumärken, funktioner och prisklasser. Säljarna uppdateras ständigt om marknadens utveckling och de nya husvagnar som kommer ut till försäljning. Den säljare som du diskuterar dina första funderingar med kan följa dig genom hela köpresan. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med din investering.

Att hålla en hög nivå vad gäller både kunskap och service är, och har alltid varit, en självklarhet för oss. Vi vill att du ska hitta rätt husvagn för just dig.

Bekymmersfritt och tryggt köp av nya husvagnar
När du väljer Erikssons Husvagnar kan du känna dig trygg genom hela köpet. Vi ser till att du hittar rätt modell för dig och dina behov, erbjuder husvagnar i olika prisklasser och berättar om funktioner och fördelar med olika varumärken och modeller.

I samband med ditt köp får du också möjlighet att teckna en försäkring för din husvagn. När du köper en husvagnsförsäkring via oss får du alltid ett extra bra pris och kan känna dig säker ute på vägarna. Om något händer har du alltid din husvagnsförsäkring att luta dig mot. Vi erbjuder även bra garantier.

Brett sortiment för dig som vill köpa ny husvagn
På dagens husvagnsmarknad finns en uppsjö av mer eller mindre kända varumärken som erbjuder modeller för alla möjliga ändamål. Hos oss hittar du ett brett (men noga utvalt) utbud för dig som är ute efter en ny husvagn. Oavsett vad du är ute efter kan du hitta något som möter dina behov hos Erikssons Husvagnar.

Gå en runda i någon av våra utställningshallar och ta dig tiden att kika närmare på populära modeller från Knaus, Cabby, Polar, Solifer, Hobby, Adria och Kabe. Våra säljare finns alltid nära till hands för att guida dig rätt i ditt köp. Vi vill se till att du får en husvagn som möjliggör många härliga semestrar för dig och de du tycker om.

Stora nya husvagnar för hela familjen
Vi vet att husvagnssemestern är en viktig del av sommaren för många familjer. Därför är vårt utbud av husvagnar med minst fyra bäddar stort. Hitta rätt husvagn för storfamiljen i en KABE Ametist GLE + KS, med generösa ytor och hela sju bäddar. Adria Adora 573 PT har sex bäddar och faller många familjer i smaken. Besök någon av våra utställningshallar för att titta närmare på olika familjemodeller och få en känsla av vad du är ute efter. Våra säljare guidar dig gärna rätt när du ska köpa ny husvagn till familjen.

Mindre husvagnar för två personer
Ska du ge dig ut själv på vägarna eller vill du uppleva husvagnslivet som par? Även det lilla hushållet kan ha mycket nytta av en semesterbostad på hjul. Avkopplande turer genom Sverige och möjligheten att stanna till där vädret är som finast lockar många att investera i en liten husvagn.

I vårt sortiment hittar du minihusvagnar och andra små husvagnar från olika varumärken. En stor fördel med en liten husvagn är att den är smidigare att hantera för föraren. Längre turer blir inga som helst problem och parkeringen på campingplatser en lätt match.

Gör dig redo för sommaren – ta en titt på vårt utbud online!

Hos Erikssons hittar du husbilar till salu från ledande varumärken

Att kunna ta med sig hemmet på semestern är en lyx som många uppskattar. Hos Erikssons kan du hitta husbilar till salu oavsett vilka behov och önskemål du har. I våra utställningshallar kan du botanisera bland husbilar från Kabe, Renault, Adria och många andra välkända varumärken. Där kan du också få svar på frågor från våra kunniga säljare. Ta en titt på vårt sortiment online för att få en uppfattning av vad vi erbjuder!
Vi har sålt begagnade och nya husbilar och husvagnar sedan 1965. Vi vet att en husbil är en stor och viktig investering. Därför har vi stenkoll på marknaden och de nya modeller som når den varje år.

Stort utbud av husbilar till salu
Oavsett om du vet precis vilken modell du är ute efter eller om du har fått ett nyväckt intresse för husbilslivet kan du hitta den hjälp du behöver hos oss. I vårt sortiment finns mängder av modeller från kända varumärken i olika prisklasser.

Vi har något för alla önskemål och behov för att du ska kunna hitta en husbil till salu som passar dig. Både online och i våra utställningshallar kan du titta närmare på olika alternativ. Vi sätter en stolthet i att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser och vill att du som kund ska känna dig säker på att Erikssons Husvagnar alltid håller hög kvalitet.

Alltid bra pris vid köp av nya husbilar hos Erikssons
Vi strävar alltid efter att skapa största möjliga värde för dig som kund. När du ska köpa husbil vill vi se till att Erikssons är ditt självklara val. Därför erbjuder vi alltid modeller av hög kvalitet, som håller år efter år. Du ska kunna njuta av långa och korta turer med din husbil på många semestrar framöver.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt köp av husbil ser vi alltid till att erbjuda riktigt bra priser, även på de senaste årsmodellerna. Prata gärna med någon av våra säljare om det är en speciell modell eller något särskilt varumärke du är intresserad av.

Många års expertis av husbilar och husbilsköp
I och med att Erikssons har salufört husvagnar och husbilar ända sedan 1960-talet är vi väletablerade med lång erfarenhet av branschen. Det, i kombination med vårt genuina intresse för husbilar och allt som rör dem, har byggt en stark grund av hög expertis att stå på.

Vår personal kan alltid guida dig rätt mellan modeller och varumärkens olika för- och nackdelar. Kunder återkommer till oss tack vare den höga servicenivån, de konkurrenskraftiga priserna och tryggheten i att vi är ett stabilt företag som har funnits på marknaden länge. När du ska köpa husbil kan du känna dig trygg med att Erikssons är det rätta valet av återförsäljare att vända sig till.

Bekymmersfritt och tryggt köp av husbilar hos oss
Om du tittar på husbilar till salu i Sverige och vill ha en trygg återförsäljare kan du vända dig till Erikssons. När du köper husbil hos oss är säljaren med dig genom hela processen. Du får hjälp att välja ut rätt modell för dig och dina behov. Då kan du känna dig trygg med att du gör rätt val. Vår personal kan också hjälpa dig med prisjämförelser och berätta om varje modell och varumärkes enskilda för- och nackdelar. Hos Erikssons får du alltid bra garanti på din husbil. Du har även möjlighet att teckna en fördelaktig husbilsförsäkring till bra pris i samband med ditt köp.

Hitta din husbil idag – välkommen att kontakta oss på Erikssons
Behöver du hjälp med att hitta rätt husbil? Eller vill du titta närmare på nya husbilar av färska årsmodeller? I våra utställningshallar kan du få bra hjälp av vår kunniga personal. Du hittar oss i Stenstorp och Kristinehamn. I Stenstorp har vi öppet varje dag utom söndag. Här hittar du också verkstad och tillbehörsbutik. I Kristinehamn kan du strosa runt i den 2000 kvadratmeter stora utställningshallen och även kolla in sortimentet i den välsorterade KAMA-butiken. Vi har husbilar till salu i alla prisklasser. Gemensamt för samtliga är den höga kvaliteten.

Bläddra bland vårt sortiment online!

FAQ
Vad kostar en husbil?
Hur mycket du betalar när du ska köpa husbil beror förstås på vilken modell du väljer. Olika varumärken kostar olika mycket. I vårt sortiment finns både begagnade och nya husbilar. Priserna brukar variera från omkring 200 000 upp till närmare 2 miljoner kronor. Vilken prisklass du hamnar i beror helt på dina behov och förutsättningar.

Vilka varumärken har ni på era husbilar?
Vi har husbilar till salu från många välkända varumärken. Alltifrån Renault och Peugeot till Kabe, Adria, Hobby, Hymer och Sun Living. Varje varumärke har sin egen profil och marknadsför sig på olika sätt. Våra säljare berättar gärna om olika modeller och vilka för- och nackdelar de har. Gemensamt för samtliga varumärken i vår katalog är att de håller hög kvalitet.

Vad får jag för garanti genom att köpa husbil hos er?
När du ska köpa husbil och väljer oss som återförsäljare får du alltid bra garanti på ditt köp. Dessutom är alla husbilar som säljs hos oss genomgångna och servade i vår egen verkstad.

Vad ingår vid köp av husbil?
Vad som ingår när du ska köpa husbil skiljer sig från köp till köp. Vissa husbilar är till exempel utrustade med tv och tillhörande antenn, medan andra inte är det. Titta under fliken ”Utrustning” när du besöker sidan för en husbilsmodell på sajten för att se vad som ingår.