Husbilar från Adria

Hitta rätt husbil från Adria hos oss. Här finns ett stort utbud av nya och begagnade husbilar från Adria till salu. Du kan dessutom räkna med en hög servicenivå från kunniga och trevliga medarbetare.

Vi deltar inte bara på i princip alla utbildningar som tillverkare och leverantörer i branschen erbjuder. Erikssons har också en SFVF-certifierad verkstad med riktigt kunniga medarbetare vid verktygen.

Husbilen representerar din fritid och semester, kanske den viktigaste tiden vi har. Det är något vi respekterar. Därför är vi alltid på alerten och redo att hjälpa dig lösa utmaningar som dyker upp längs vägen. Och se till att du hittar rätt husbil från början så klart.

Kom förbi våra lokaler i Stenstorp eller Kristinehamn och ta en kopp kaffe medan du vandrar runt och pratar med oss. Eller kika på Adria-husbilar till salu online och lägg en intresseanmälan hemifrån.

Vi erbjuder även husvagnar från Adria.

Adria – semestra med smidiga husbilar som har en känsla av rymd

Adria är en slovensk tillverkare av husbilar. En husbil från Adria går att känna igen med sin robusta design där prestanda och boendeyta möts. Adria har kombinerat sin kunskap med estetik, praktiska lösningar och innovation för verkligt nytänkande och intelligent design. Panoramafönster, modern inredning, ergonomi och känsla av rymd präglar husbilarna från Adria.

Detta har lett till att Adrias husbilar sedan starten på 1960-talet har de hittat sin väg in i många svenska garage och hjärtan. Faktum är att Adria tillsammans med KABE är landets mest omtyckta tillverkare av husbilar.

Adrias husbilsmodeller

Sonic

I husbilarna från Sonic-serien reser du i första klassens komfort. De är designade för att vara smidiga att använda, med renhet i form och funktion. Kanske är det här den bästa husbilen för dig som ska ut på långväga äventyr. Det har inte kompromissats med utrymme och du har allt du behöver.

Matrix

Matrix är en av Adrias bästsäljande husbilar som har fått en uppgradering av ny fräsch design – inifrån och ut. Stil, teknik och praktiska funktioner har tagits till nya höjder. Förvaringen har uppdaterats och det finns även ett nytt ljudsystem. Matrix kan dessutom skryta med en nedsänkbar säng.

Matrix Axess

Matrix Axess är en prisvärd variant av Matrix. Här får du modern inredning, smart planlösning och relativt höga specifikationer. Inte minst panoramafönster och nedsänkbar säng. Allt med samma höga kvalitet som du är van att förvänta dig från Adria. Det är en mångsidig husbil som passar många semesterstilar.

Coral

Coral bjuder på stil i kombination med komfort. Inte minst med det exklusiva soltaket och modernt utformade boytor. Den här modellen bjuder på många praktiska funktioner och är ett härligt semesterboende att vistas i – fullt av naturligt ljus tack vare gott ljusinsläpp.

Coral Axess

De här husbilarna är riktiga klassiker, som ger dig mycket för pengarna. Även på den här instegsmodellen får du soltaket för en ljus boyta som genast känns mer rymlig och inbjudande. Interiör och exteriör är snygg, funktionell och har praktiska funktioner som gör husbilslivet mysigt.

Coral XL

Coral XL sticker ut tack vara sin alkov – och som namnet antyder finns det gott om plats. Det här är dessutom snygga och funktionella husbilar med genomtänkt inredning som skapar ytterligare rymd. För dig med en stor familj eller många gäster är det här en utmärkt husbil.

Compact

Compact är en smal och smidig liten husbil som är särskilt lätt att köra runt och hitta parkering för. Modern interiör, smarta funktioner och ett exklusivt soltak skapar rymd trots nätt boyta.

Erikssons – Stolt återförsäljare av husbilar från Adria

Vi har haft nöjet att ha Adria-husbilar till salu sedan 2002. I och med det långa samarbetet som återförsäljare av Adria-husbilar kan vi verkligen deras fordon utan och innan. Den erfarenheten gör det enkelt för oss att svara på alla de frågor du säkert har inför det stora köp som en husbil är.

Vi har ingen prislista för Adrias husbilar. Men du kan se alla fordon vi har på lager här på webben och filtrera i sortimentet efter din budget. Du är även välkommen att höra av dig till oss, så hjälper vi dig hitta ett riktigt fint semesterboende för din plånbok.

Nya modeller

En ny Adria ger dig det senaste från en tillverkare som levererar nytänkande design och de allra senaste funktionerna. Husbilarna har också ett mycket bra andrahandsvärde. Som återförsäljare försöker vi att alltid ha de nyaste husbilarna från Adria till salu.

Begagnade modeller

Även begagnade Adria-husbilar har mycket att ge. Därför har de generellt ett högt andrahandsvärde. Även när du köper en begagnad modell får du genomtänkta planlösningar, smidiga lösningar och kvaliteten som den här tillverkaren är känd för. Naturligtvis går vår certifierade verkstad igenom alla begagnade Adria-husbilar som är till salu.

Vi använder cookies

Vi använder kakor (cookies) för att hemsidan ska fungera på bästa sätt och ge dig en så bra upplevelse som möjligt.För mer information, se vår integritetspolicy.

Godkänn och fortsätt
Husbilar - Adria husbilar – Nya & begagnade modeller till salu | Erikssons - ctl00_ErikssonsPopUp_ErikssonsPopUpDcc_po_746_dc746