Begagnade husbilar

Vi på Erikssons har alltid ett stort urval av begagnade husbilar i lager. Vilka modeller som finns inne just för stunden varierar från dag till dag. För dig som är ute efter en kvalitetsbil av högsta klass kommer utbudet att imponera. Hos oss kan du nämligen köpa en begagnad husbil från varumärken som Renault, Kabe, Adria med flera. Vi har både nya och äldre årsmodeller. Allt för att du som kund ska hitta en prisklass som passar dig. Bläddra i sortimentet online!

Se även gärna vårt sortiment av nya husbilar.

Husbilar till salu

Bara för att du väljer att titta närmare på skyltar med text som ”begagnade husbilar säljes” ska du inte behöva gå miste om kvalitet. Vi har beg. husbilar till salu som bara är några år gamla. Dessutom blir alla våra beg. husbilar servade och kontrollerade i vår egen verkstad innan de kommer ut till försäljning.

När du letar efter begagnade husbilar till salu hos oss kan du känna dig stolt över att göra en bra affär. Ofta är priserna lägre på begagnat, trots att kvaliteten fortfarande är mycket hög. Vi väljer att handla främst med väletablerade husbilsmärken för att slippa göra avkall på bekvämligheter och funktion. De här tillverkarna ser till att fordonen håller i många år.

Många års expertis av husbilar

Vi har sålt husbilar sedan 1965. Vår kunskap om vad som krävs för att en begagnad husbil ska hålla så länge som möjligt har gjort att vi alltid har möjlighet att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa alternativ. Varje begagnad husbil som hamnar i vårt utbud har genomgått kontroller och service i våra egna verkstäder.

Även om du är ute efter en billig husbil kan du hitta bra kvalitet bland våra begagnade alternativ. Husbilarna går snabbt åt i våra utställningshallar, så om du hittar en modell du vill köpa gäller det att vara snabb på bollen. Samtidigt uppdaterar vi utbudet ofta för att kunna möta den stora efterfrågan som finns.

Bekymmersfritt och tryggt köp av begagnade husbilar hos Erikssons

Begagnade husbilar som säljs via oss kommer alltid med bra garantier och möjligheter att teckna förmånliga försäkringar till låga priser. På så sätt är det alltid tryggt att köpa en husbil via oss.

Begagnade husbilar till salu hos oss har alltid fått service och genomgått ordentliga kontroller i våra verkstäder innan de sätts ut till försäljning. Hos oss är säljaren med dig hela vägen, från val av modell till sista påskriften vid köp.

Välkommen att kontakta oss idag!

Erikssons husvagnar och husbilar finns idag på två platser i Sverige – Stenstorp i Västergötland och Kristinehamn i Värmland. På båda ställena finns stora utställningshallar där du får möjlighet att titta närmare på olika modeller. Vi har öppet alla dagar utom söndagar. Under öppettiderna finns våra säljare på plats för att guida dig rätt mellan olika modeller och svara på frågor som du kan tänkas ha kring ditt eventuella köp. Vi har också tillbehörsbutiker med ett gediget sortiment på båda orterna. Där kan du hitta allt från inredning till säkerhetslösningar för din husbil. Ta en titt på det begagnade utbudet på webbplatsen redan nu!Vanliga frågor om begagnade husbilar

Vad kostar en begagnad husbil?

Priset för att köpa en husbil varierar beroende på varumärke, årsmodell och skick. De olika prisklasserna varierar mellan knappt 200 000 kronor upp till drygt 1,8 miljoner.

Vilka varumärken har ni på era beg. husbilar?

Vi säljer både nya och gamla husbilar från väletablerade tillverkare som Kabe, Hymer, Hobby, Adria, Sun Living, Renault, Peugeot med flera. Ta dig tiden att strosa runt i våra rymliga utställningshallar för att få en bild av vad du är ute efter. Olika varumärken har skilda för- och nackdelar. Våra säljare kan alltid hjälpa dig att hitta rätt för just dig.

Läs mer

Vad får jag för garanti genom att köpa begagnad husbil hos er?

Att du som kund känner dig trygg med ditt köp är viktigt för oss. Varje husbil som säljs via oss genomgår därför grundliga kontroller och en ordentlig service innan de sätts ut till försäljning. Ovanpå det tillkommer en garanti och möjligheten att lägga till en försäkring i samband med köp.

Läs mer

Vad ingår vid köp av beg. husbilar?

Klicka dig in på en modell du tycker ser intressant ut i vårt onlineutbud. Under fliken ”Utrustning” kan du se exakt vad som ingår när du köper din beg. husbil hos oss. Fråga gärna någon av våra säljare om du undrar mer specifikt vad som ingår när du ska köpa husbil hos oss.

Vi använder cookies

Vi använder kakor (cookies) för att hemsidan ska fungera på bästa sätt och ge dig en så bra upplevelse som möjligt.För mer information, se vår integritetspolicy.

Godkänn och fortsätt
Husbilar - Begagnade husbilar till salu | Erikssons Husvagnar & Husbilar - ctl00_ErikssonsPopUp_ErikssonsPopUpDcc_po_746_dc746