Husbilar från KABE

Här hittar du mängder av nya och begagnade husbilar från KABE till salu. Vi är ditt trygga alternativ, med personal som sitter på svar på det mesta kring fordonen vi säljer. Är du osäker på vad som passar dig kan du alltid fråga oss.

Vi förstår att du är mån om att det ska bli rätt kring din semester och fritid. Inte minst när du väljer att köpa en husbil.

Och skulle det dyka upp något stort eller smått så hittar vi en lösning. Det blir enklare när man som vi har en certifierad verkstad med kunnig personal, som både ger service och alltid kontrollerar det begagnade utbudet innan försäljning.

Kom in till oss i Stenstorp eller Kristinehamn för att snacka KABE över en kopp kaffe. Eller kika på utbudet av husbilar från KABE vi har till salu online och lägg en intresseanmälan här. Välj det som passar dig bäst!

Vi säljer även husvagnar från KABE.

KABE – småländska husbilar för dina resor året runt

KABE är den svenska husbilstillverkaren med säte i Tenhult. KABE-husbilarna kännetecknas av isolering, ventilation, värmesystem och andra faktorer som möjliggör användning året runt i nordiskt klimat.

Med hög standardnivå är det lätt att trivas med en KABE. Och alla modeller har samma höga kvalitet, även om utrustningslistan och måtten ser olika ut.

Det här är ett av de mest omtyckta husbilsmärkena i Sverige, tillsammans med Adria. När du väljer en KABE får du ett tryggt semesterboende, med varm känsla och ombonad design.

De tillverkar halvintegrerade, helintegrerade och crossover-husbilar. Med crossover kan du få en nedsänkbar säng som sitter i taket framtill.

Husbilsmodeller från KABE

Van

Det här är ett nätt litet alternativ – en premiumvan. I badrummet finns toalett och dusch. Köket är enkelt men har allt som behövs för hemlagat. I den mysiga sovhörnan finns smart förvaring och strategiskt placerade USB-uttag. Husbilen är byggd med en 4-cylindrig dieselmotor från Mercedes och bakhjulsdrift (fyrhjulsdrift finns som tillval).

Classic

Classic är tillverkarens instegsmodell för klassiska husbilar, med massor av funktioner trots en lite kortare utrustningslista. Snickerier, inredning, kök och badrum kommer i klassisk KABE-kvalitet. Så nätta Classic är perfekt för dig som är ute efter ett smidigt boende på aktiva semestrar.

Royal

Royal är ett steg upp i premium. Hela Royal-serien kommer med en bredd på 2,5 meter. Du får premiumfunktioner som ett automatiskt golvvärmesystem, en extra bred bodelsdörr och inbyggd ugn. Här är lyx helt enkelt en del av standarden.

Crown

Crown är ytterligare ett steg lyxigare än Royal. Här får du ännu fler smarta och praktiska lösningar som förgyller semestern. Inte minst elektrisk parkeringsbroms, regnsensor och extra värmepaket.

Imperial

Imperial är den högsta premiumnivån bland KABE:s husbilar. Den här modellen kommer med Cinderella förbränningstoalett, Premium Sound System och ett Ekopaket som innehåller solceller, inverter och dubbla batterier.

Erikssons – Stolt återförsäljare av husbilar från KABE

KABE är ett mycket populärt märke, som vi har ett långt samarbete med. Deras fordon har möjliggjort campingsemestrar i generationer. Och det talas om KABE-familjer, där de som har vuxit upp med ett av KABE:s semesterhem vill fortsätta den traditionen med sina egna barn. Självklart vill vi vara med och leverera den sortens minnesvärda semestrar!

Vi har ingen prislista för KABE:s husbilar. Men du kan se alla priser för de KABE-husbilar som finns till salu just nu direkt här på vår webbplats. Där kan du också filtrera fram alternativ efter just din budget. Har du några frågor är du mer än välkommen att fråga oss.

Nya modeller

Från en av den här tillverkarens nya husbilar kan du räkna med unika funktioner, som deras unika golvvärmesystem och optimerade ventilationssystem.

Golvvärmen i en KABE fungerar på samma sätt som den som installeras i badrum i hus. Därför får du en mycket jämn och behaglig värmekomfort i deras husbilar. Har du ställt in på 18 grader är det precis det du får. Den här funktionaliteten kommer du uppskatta särskilt under höst och vinter.

KABE har även optimerade ventilationssystem, vilket innebär att kondensen hålls borta vid värmeomslag och snabba väderförändringar.

Begagnade modeller

En begagnad KABE-husbil ger dig trygghet och driftsäkerhet. De är relativt smidiga att underhålla och har mycket att ge. Beroende på årsmodell kan du få olika utrustningslistor, men du kan alltid räkna med samma höga kvalitet. Självklart kontrollerar alltid vår certifierade verkstad alla begagnade KABE-husbilar till salu.

Vi använder cookies

Vi använder kakor (cookies) för att hemsidan ska fungera på bästa sätt och ge dig en så bra upplevelse som möjligt.För mer information, se vår integritetspolicy.

Godkänn och fortsätt
Husbilar - KABE husbil – Begagnade & nya husbilar till salu | Erikssons - ctl00_ErikssonsPopUp_ErikssonsPopUpDcc_po_746_dc746