Husvagnar från Adria

Hitta din nya eller begagnade husvagn från Adria hos oss. Här finns husvagnar från Adria i alla storlekar och prisklasser. Du får tryggheten av en certifierad verkstad och kompetent personal i butiken, som kan ge detaljerade och korrekta svar på alla dina frågor.

Som kund hos oss blir du väl omhändertagen. Vi är vana att vara på alerten när något dyker upp och att lösa dina utmaningar. Inte minst eftersom vi respekterar att du låter oss hanterar din kanske dyrbaraste tid – semester och fritid.

I och med det är det en självklarhet för oss att se till att du är bekväm. Välkommen in på en kaffe och rundtur våra visningshallar. Eller kika på vårt urval av husvagnar från Adria online och lämna en intresseanmälan redan där.

Vi erbjuder även husbilar från Adria.

Adria – I framkant för design och innovativa lösningar

Tillsammans med KABE är Adria en av Sveriges mest omtyckta tillverkare av husvagnar. Och det är inte svårt att förstå varför. Adrias husvagnsmodeller kombinerar design, stil och smarta tekniska lösningar – för husvagnar som det är lätt att trivas med.

Adrias husvagnsmodeller

Astella

Adria Astella är så nära du kommer en liten lägenhet i en husvagn, som du samtidigt enkelt kan köra runt med. Parkera den vid sjön, stranden eller i bergen och upplev din tid på dina villkor. Här finns gott om plats, förvaring och härligt modern designinredning. Perfekt för paret eller ensamresenären som vill ha maximalt utrymme och lyx.

Alpina

Alpina är Adrias ultimata husvagnsmodell för dig som vill använda den året runt. Det är en bästsäljare med stort panoramafönster och modern inredning som ger utrymme, god prestanda och mjuk känsla.

Adora

Modellen Adora är en bästsäljande husvagn från Adria med den aerodynamiska siluett som är synonym med tillverkaren. Den nya generationens Adora har fått en uppdatering med inspiration från Astella, för en ny ”hemmakänsla” och mer rymd. Med den här vagnen får du bred dörr, smart förvaring och elegant inredning. Njut av ett fräscht och funktionellt kök, badrum och sovrum.

Action

Action är en liten husvagn från Adria som bjuder på flexibla boytor och är lätt att förälska sig i. Det är en särskild modell med massor av smarta funktioner – perfekt för dig som gillar en aktiv semester med vandring, fiske, cykel och annat kul. Efter härliga dagar ute på språng kan du laga en god middag i det smarta köket och sova gott i bekväma sängar. Badrummet är inte stort, men har ändå duschmöjlighet.

Altea

Genomtänkt planlösning, nyskapande funktioner och uppdaterad belysning gör Adria Altea till en underbart praktisk husvagnsmodell som det är härligt att vistas i. Här finns också smidig förvaring och hög komfort med mjuka möbler.

Aviva

Aviva är en stadig och praktisk husvagn med smarta funktioner och lösningar för kök, badrum och annat som gör camping enklare. I kombination med gott om utrymme och hög komfort blir Aviva en härlig utgångspunkt för många semestrar.

Erikssons – Stolt återförsäljare av husvagnar från Adria

Vi har varit återförsäljare av Adria sedan 2002. Det känns otroligt bra att kunna erbjuda våra kunder de här robusta husvagnarna som har hållit samma höga kvalitet sedan lång tid tillbaka – även om de nyaste modellerna naturligtvis har den senaste tekniken och designen.

Det finns en husvagnsmodell från Adria för de flesta och vi hjälper dig gärna att hitta rätt. Tveka aldrig att fråga oss om du undrar något.

Nya modeller

Adria ligger i framkant för innovativa lösningar. Så när du köper en ny modell kan du förvänta dig den senaste designen, stora valmöjligheter vad gäller planlösning och funktioner som gör campinglivet riktigt härligt. De här husvagnarna har också ett utmärkt andrahandsvärde.

Begagnade modeller

Även en begagnad husvagn från Adria har hög kvalitet och funktionell planlösning. Det finns en anledning att de här husvagnarna har ett bra andrahandsvärde – de har fortfarande mycket kvar att ge.

Du kan med andra ord få ett riktigt fint semesterhem även när du väljer andrahand. Självklart går vår certifierade verkstad igenom alla begagnade husvagnar innan försäljning, för att säkerställa hög nivå. 

Vi använder cookies

Vi använder kakor (cookies) för att hemsidan ska fungera på bästa sätt och ge dig en så bra upplevelse som möjligt.För mer information, se vår integritetspolicy.

Godkänn och fortsätt
Nya husvagnar | Husvagnar till salu | Erikssons Husvagnar - Adria husvagnar – Nya & begagnade modeller till salu | Erikssons - ctl00_ErikssonsPopUp_ErikssonsPopUpDcc_po_746_dc746