Nya husvagnar

Nya husvagnar från ledande varumärken

Längtar du efter att kunna ge dig iväg på semester när som helst? Med en husvagn kommer du ha den friheten. Vi erbjuder ett stort utbud av nya, fräscha husvagnar från välkända varumärken.

Botanisera bland tillverkare som Kabe, Adria, Solifer, Hobby, Cabby, Polar, Knaus och många fler i våra utställningshallar. Vår kunniga personal svarar gärna på alla dina frågor om ditt kommande köp av husvagn och tillbehör. Självklart kan du också få en gedigen genomgång av alternativ i olika pris- och komfortklasser.

Alltid bra priser vid köp av ny husvagn

Att köpa en nytillverkad husvagn är en investering i ett bekymmersfritt och härligt fritidsliv. Men det är också ett inköp som behöver tänkas igenom noggrant. När du köper din husvagn hos Erikssons kan du känna dig trygg med att du får så mycket som möjligt för pengarna. Vi strävar alltid efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser, inte minst genom att ständigt hålla koll på marknaden och vad som erbjuds. 

Med kvalitativa husvagnar till bra priser är vi det självklara valet för många husvagnsfantaster runt om i Sverige. Besök gärna någon av våra butiker i Kristinehamn eller Stenstorp. Du kan även titta på utbudet online för att få en uppfattning om vilka prisklasser vi handlar med. 

Mångårig expertis av husvagnar och husvagnsköp

Erikssons husvagnar har funnits sedan 1965. Och det finns flera anledningar till att vi fortfarande är kvar på marknaden år 2020. En central del är vår starka expertis. Vi vet allt om husvagnar och hänger med i utvecklingen av dem. 

Vår personal kan alltid guida dig bland olika varumärken, funktioner och prisklasser. Säljarna uppdateras ständigt om marknadens utveckling och de nya husvagnar som kommer ut till försäljning. Den säljare som du diskuterar dina första funderingar med kan följa dig genom hela köpresan. Allt för att du som kund ska känna dig trygg med din investering. 

Att hålla en hög nivå vad gäller både kunskap och service är, och har alltid varit, en självklarhet för oss. Vi vill att du ska hitta rätt husvagn för just dig.

Bekymmersfritt och tryggt köp av nya husvagnar

När du väljer Erikssons husvagnar kan du känna dig trygg genom hela köpet. Vi ser till att du hittar rätt modell för dig och dina behov, erbjuder husvagnar i olika prisklasser och berättar om funktioner och fördelar med olika varumärken och modeller. 

I samband med ditt köp får du också möjlighet att teckna en försäkring för din husvagn. När du köper en husvagnsförsäkring via oss får du alltid ett extra bra pris och kan känna dig säker ute på vägarna. Om något händer har du alltid din husvagnsförsäkring att luta dig mot. Vi erbjuder även bra garantier. 

Brett sortiment för dig som vill köpa ny husvagn

På dagens husvagnsmarknad finns en uppsjö av mer eller mindre kända varumärken som erbjuder modeller för alla möjliga ändamål. Hos oss hittar du ett brett (men noga utvalt) utbud för dig som är ute efter en ny husvagn. Oavsett vad du är ute efter kan du hitta något som möter dina behov hos Erikssons husvagnar. 

Gå en runda i någon av våra utställningshallar och ta dig tiden att kika närmare på populära modeller från Knaus, Cabby, Polar, Solifer, Hobby, Adria och Kabe. Våra säljare finns alltid nära till hands för att guida dig rätt i ditt köp. Vi vill se till att du får en husvagn som möjliggör många härliga semestrar för dig och de du tycker om. 

Stora nya husvagnar för hela familjen

Vi vet att husvagnssemestern är en viktig del av sommaren för många familjer. Därför är vårt utbud av husvagnar med minst fyra bäddar stort. Hitta rätt husvagn för storfamiljen i en KABE Ametist GLE + KS, med generösa ytor och hela sju bäddar. Adria Adora 573 PT har sex bäddar och faller många familjer i smaken. Besök någon av våra utställningshallar för att titta närmare på olika familjemodeller och få en känsla av vad du är ute efter. Våra säljare guidar dig gärna rätt när du ska köpa ny husvagn till familjen.

Mindre husvagnar för två personer

Ska du ge dig ut själv på vägarna eller vill du uppleva husvagnslivet som par? Även det lilla hushållet kan ha mycket nytta av en semesterbostad på hjul. Avkopplande turer genom Sverige och möjligheten att stanna till där vädret är som finast lockar många att investera i en liten husvagn. 

I vårt sortiment hittar du minihusvagnar och andra små husvagnar från olika varumärken. En stor fördel med en liten husvagn är att den är smidigare att hantera för föraren. Längre turer blir inga som helst problem och parkeringen på campingplatser en lätt match. 

Vi använder cookies

Vi använder kakor (cookies) för att hemsidan ska fungera på bästa sätt och ge dig en så bra upplevelse som möjligt.För mer information, se vår integritetspolicy.

Godkänn och fortsätt
Nya husvagnar | Husvagnar till salu | Erikssons Husvagnar - Nya husvagnar - ctl00_ErikssonsPopUp_ErikssonsPopUpDcc_po_746_dc746