Små husvagnar

Vi har små och lätta husvagnar från omtyckta varumärken till salu. Med begagnade och nya modeller finns något för alla preferenser och budgetar.

Alla begagnade små husvagnar till salu har fått en noggrann genomgång av verkstaden. Vi erbjuder även garanti och försäkring.

Vi har utställningshallar i Stenstorp och Kristinehamn. Där får du personlig hjälp att hitta en liten husvagn för två – från märken som Adria, KABE och Hobby. Du är även välkommen att höra av dig på e-post eller telefon.

Våra kunniga säljare hjälper dig gärna att hitta en minihusvagn till salu. Allt för att du ska få friheten att upptäcka nya platser och återse gamla smultronställen med ett smidigt boende på hjul.

Se även gärna vårt övriga sortiment av husvagnar!

Upplev husvagnssäsongen i en liten, lätt och smidig husvagn

Vinddragets sus och vägens brummande surrar när du styr ekipaget längs vägarna med solglasögonen på. Kanske stannar du till och äter matsäck med den som sitter i passagerarsätet vid en vacker strand där ni passar på att ta ett snabbt dopp. Kanske kör ni direkt till campingen och gör er hemmastadda.

Med en husvagn i mindre modell är det lätt att ställa sig på rätt plats. Sedan har du precis lagom utrymme för att göra i ordning en god middag för dig själv – och reskamraten om en sådan har följt med.

En husvagn i mini-modell blir den perfekta hemmabasen för en eller två personer som är ute efter en fenomenal semester där det är enkelt att förflytta sig.

Det här räknas som en liten husvagn till salu

Vad som är en minihusvagn är så klart upp till var och en. Men när vi listar små husvagnar till salu inkluderar vi bara modeller som är max 4,5 meter långa eller väger max 1300 kilo.

Det går ibland att hitta en riktigt liten husvagn som väger runt 750 kilo i utbudet. Men vid en viss punkt innebär lägre vikt att vissa bekvämligheter har fått plockas bort från husvagnen.

Fördelar med att välja en mindre husvagn

En minihusvagn kommer med många fördelar jämfört med en större modell. Framförallt om du ska på husvagnssemester själv eller tillsammans med en ytterligare person:

  • Kostar mindre än en stor husvagn
  • Lättare att manövrera
  • Lagom husvagn för 2 personer
  • Perfekt för minimalistisk tillvaro

Vad är nackdelarna med en minihusvagn då? Det beror på vad du är ute efter. Om du gärna har gott om utrymme och möjlighet att ta med fler personer på resan är en mindre husvagn inte rätt val för dig.

Och jämfört med husbil? Visst är det lite jobb med att koppla av och på en minihusvagn på bilen, men samtidigt kan du lämna husvagnen på campingen och åka på utflykter med bara bilen. Husbilar är också generellt dyrare än husvagnar, både vid inköp och i drift.

Vad som passar dig beror på vad du prioriterar helt enkelt!

Köp nya och begagnade små husvagnar med återförsäljargaranti

Här säljes både nya och begagnade små husvagnar från välkända och omtyckta varumärken som Adria och KABE. Varje liten begagnad husvagn som säljes genomgår grundliga kontroller i vår verkstad.

I och med det känner vi oss trygga i att sälja dem med en garanti. Du har också möjlighet att lägga till en försäkring som trygghet. Har du några frågor om garanti och försäkring är du varmt välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig.

Små husvagnar till salu – kontakta oss på Erikssons!

En husvagn behöver inte var ett stort och tungt åbäke, utan kan lika väl vara en liten smidig vagn med sängplats för två. Minde bränslekostnader och smidigare parkering är bara två av fördelarna med att välja en minde husvagn. Vårt utbud av små husvagnar innefattar många stilar och storlekar, vi är säkra på att du hittar något som passar dina behov på vår anläggning i Stenstorp eller Kristinehamn.

Vi kan minihusvagnar – Kontakta oss för råd!

JH Erikssons Husvagnar har gjort husvagnssemestrar möjliga sedan 1965. Med den erfarenheten vågar vi kalla oss experter på de flesta sorters husvagnar och husbilar. Även minihusvagnar!

När du hör av dig till oss eller besöker en av våra visningshallar kommer du i kontakt med ett personligt företag som ger dig det stöd du behöver i att köpa minihusvagn. Vårt mål är att du ska få ett semesterhem på hjul att njuta av i många år framöver.

Så hör av dig eller kom förbi hos oss i Kristinehamn eller Stenstorp för att köpa en liten husvagn till salu – begagnad eller ny! Våra professionella och seriösa säljare är vana att hitta rätt minihusvagn för att möta dina semesterbehov.

Vi använder cookies

Vi använder kakor (cookies) för att hemsidan ska fungera på bästa sätt och ge dig en så bra upplevelse som möjligt.För mer information, se vår integritetspolicy.

Godkänn och fortsätt
Nya husvagnar | Husvagnar till salu | Erikssons Husvagnar - Liten husvagn | Små husvagnar till salu | Erikssons Husvagnar - ctl00_ErikssonsPopUp_ErikssonsPopUpDcc_po_746_dc746