Camp-let - perfekt för din elbil

Camp-let är en tältvagn som ger dig möjlighet att njuta av camping, när den är som bäst. Samtidigt som du har tillgång till lyx så som kök, sängar av hög kvalitet, ett stort uppehållsrum, mycket bagageutrymme och mycket mera.

Lätt resande

En Camp-let tältvagn är kompakt i storleken, vilket gör den lätthanterlig, fri sikt bakåt och mindre platskrav vid förvaring. Vi erbjuder ett stort urval av kvalitets utrustning till din Camp-let, så du kan sätta din personliga prägel på din camping upplevelse och göra din Camp-let tältvagn större och mer komfortabel. Camp-let tältvagnar tillverkas i Danmark av de bästa och mest hållbara materialen.

Avdelare
Avdelare
Avdelare
Avdelare

 Anmäl intresse för en Camp-let!

Fyll i formuläret nedan för att anmäla ditt intresse för din nya Camp-let, så återkommer vi till dig så fort vi kan. Vill du kolla närmare på din nya Camp-let redan idag så är det bara att kontakta oss för en visning. Är du inte riktigt övertygad och vill du ha mer information? Kolla in Camp-lets broschyr här!

Vi använder cookies

Vi använder kakor (cookies) för att hemsidan ska fungera på bästa sätt och ge dig en så bra upplevelse som möjligt.För mer information, se vår integritetspolicy.

Godkänn och fortsätt
Kampanjer - Camp-let | Erikssons Husvagnar - ctl00_ErikssonsPopUp_ErikssonsPopUpDcc_po_746_dc746