Våra leverantörer

Erikssons Husvagnar har samarbetat med KABE och Adria under många år.  
Svenska KABE och europeiska storsäljaren Adria Kompletterar varandra och ger oss en unik bredd, säger Joakim Hållander, VD.

KABE

KABE AB är en svensk tillverkare av husvagnar och husbilar som startade sin verksamhet 1957.

På KABE i småländska Tenhult började vi med tillverkning av husvagnar i början av 60-talet. Vi har under 60 år lärt oss vad som fungerar i ett klimat som vårt och löpande ägnat oss åt att förbättra och förfina våra vagnar.

Visioner, idérikedom och en förmåga att omsätta goda idéer i praktiken är vad som präglat KABEs utveckling. Våra ambitioner för ett bekvämare och trivsammare campingliv har resulterat i ett antal unika lösningar – inte minst när det gäller viktiga funktioner som värme och ventilation. Vi överdriver inte när vi påstår att KABE under ett halvsekel gått i spetsen för utvecklingen av husvagnar och det är i den andan vi jobbar vidare

Våra leverantörer - ctl00_cph1_defaultContent_po_177_dc177_dcc1_po_178_dc178
Våra leverantörer - ctl00_cph1_defaultContent_po_180_dc180_dcc0_po_181_dc181

Adria

Historien för Adria Mobil, en av Europas ledande tillverkare av husvagnar, husbilar och villavagnar, går tillbaka till 1965 när den första husvagnen - Adria 375 - tillverkades i Novo mesto. Den allra första husvagnen exporterades till, och såldes i, Sverige där kraven var höga. Detta kan ses som början till den framgång som Adrias produkter har uppnått på europeiska marknader sedan dess.

Viktiga framgångsfaktorer för Adria Mobil har till stor del varit den omfattande kunskap och erfarenhet man har inom utveckling, produktion och marknadsföring av husvagnar, husbilar och villavagnar. Genom att erbjuda ett komplett utbud av tjänster, och ständigt komma med nya innovationer och anpassa produkterna till kundernas behov, har företaget upprätthållit sin konkurrensfördel, och gjort varumärket Adria till ett av de mest kända och populäraste på den europeiska fritidsfordonsmarknaden

KAMA Fritid AB

KAMA Fritid AB är av Nordens ledande tillbehörsgrossister inom husvagns- och husbilssektorn.

KAMA FRITID har sedan många år ett väl utvecklat samarbete med världens ledande leverantörer inom området husvagn, husbil, camping och fritid.
Huvudkontoret är beläget i Jönköping, Sverige, därifrån bearbetas Skandinavien. I Norge finns ett säljkontor och i Finland finns ett säljkontor och lager i Helsingfors samt ett säljkontor i Tammerfors.

Centrallagret i Jönköping, med över 10.000kvm lageryta, innehåller mer än 11.000 olika tillbehörsartiklar och där Jönköpings gynnsamma geografiska läge i kombinat-ion med rationell lagerhantering möjliggör snabba leveranser till våra återförsäljare.

Våra leverantörer - ctl00_cph1_defaultContent_po_183_dc183_dcc1_po_185_dc185

Vi använder cookies

Vi använder kakor (cookies) för att hemsidan ska fungera på bästa sätt och ge dig en så bra upplevelse som möjligt.För mer information, se vår integritetspolicy.

Godkänn och fortsätt
Våra leverantörer - ctl00_ErikssonsPopUp_ErikssonsPopUpDcc_po_746_dc746