Praktiska tips för att maximera utrymmet i din husbil

Publicerad: 2023-07-07 16:51:19 Lästid: 1 min Gå tillbaka

Sommaren är här och kanske är du som läser denna artikel i full gång med planeringen inför kommande husbilsemester och behöver tips kring hur du maximerar utrymmet i din husbil. Lås oss dela med sig av några enkla men praktiska tips.

Organisera och minimera

Inför en kommande husbilssemester kan det vara bra att ta tiden att se över vad som är viktigt att ta med på resan. Rensa ut det du inte behöver för att frigöra mer plats åt annat nödvändigt.

praktiska-tips-article.png

Utnyttja väggar och tak

Ett tips är att använda sig av väggar, tak och dörrar i husbilen för att skapa dig extra förvaring. Detta genom att sätta upp hyllor och krokar. Det ger dig utrymme att hänga upp kläder eller handdukar och förvara mindre föremål på hyllorna. 

Anpassningsbara möbler

Att använda möbler som kan anpassas och fällas ihop när de inte används är ett bra alternativ för att spara plats. Exempelvis ett ihop fällbart matbord eller stolar som enkelt går att stapla och ställa undan när de inte används. Idag finns det mycket hopfällbara alternativ på marknaden att välja mellan.

Köksorganisation

Investera i smarta förvaringslådor där du kan placera exempelvis köksredskap, tallrikar och bestick. Sätt upp krokar och magnetlister på väggarna för att hänga upp olika redskap, knivar och skärbrädor. Därmed frigör du utrymme på bänkytan. I skåpen kan du placera korgar för att organisera och skapa mer förvaringsutrymme.

 

Kom ihåg att allt beror på vad du har för husbil, detta är endast generella tips. Det finns såklart olika lösningar för varje specifik husbilsmodell. Vill du prata mer om olika husbilsmodeller? Välkommen till någon av våra butiker i Stenstorp eller Kristinehamn så hjälper vi dig att reda ut vilken husbilsmodell som passar just dig.


husbil-artikel-2.jpg

Vi använder cookies

Vi använder kakor (cookies) för att hemsidan ska fungera på bästa sätt och ge dig en så bra upplevelse som möjligt.För mer information, se vår integritetspolicy.

Godkänn och fortsätt
Nyheter - Praktiska tips för att maximera utrymmet i din husbil - ctl00_ErikssonsPopUp_ErikssonsPopUpDcc_po_746_dc746