Om oss - ctl00_cph1_defaultHeaderImage

Om oss på Erikssons husvagnar

Erikssons Husbilar Husvagnar i Stenstorp utanför Skövde har sålt husvagnar och husbilar till campingglada skaraborgare ända sedan 1965. 

Idag finns vi både i Stenstorp utanför Skövde och i Kristinehamn i Värmland. Vi erbjuder nya och begagnade husvagnar och husbilar från eftertraktade tillverkare, komplett med tillbehör. 

Hör av dig till oss, så hjälper vi dig uppleva friheten av en välfungerande och bekväm husvagn eller husbil!

Erikssons Husvagnar har campat i branschen sedan 60-talet

Joakim Hållander, ägare och VD på Erikssons Husbilar Husvagnar är glad och stolt över att kunna erbjuda två kompletta anläggningar för husvagnar, husbilar, tillbehör och service i Skaraborg och Värmland. 

Joakim tror etabalering i Kristinehamn var efterläntad av kunder i hela Värmland eftersom det inte funnits någon heltäckande KABE och Adria-försäljning i regionen tidigare.

Anläggningar i Kristinehamn och Stenstorp samverkar med försäljningen och kunderna får därmed tillgång tillgång till hela utbudet.

I anslutning till utställningshallarna finns fullsorterade KAMA-butiker, som nu håller på att fyllas med vårens alla nyheter inom fritidstillbehör och campingutrustning. 

Tryggt mobilt fritidsliv

Alla husbilar och husvagnar från Erikssons är genomgångna och servade innan leverans. I stenstorp ligger den nya serviceverkstaden ett par hundra meter från försäljningsanläggningen. I Kristinehamn finns den auktoriserade KABE- och Adriaverkstaden vägg i vägg med försäljningen.

Ett stort Husvagns- och husbilscentrum håller på att växa fram i regionen. 

Om oss - ctl00_cph1_defaultContent_po_54_dc54_dcc1_po_57_dc57
Om oss - ctl00_cph1_defaultContent_po_54_dc54_dcc1_po_58_dc58
Om oss - ctl00_cph1_defaultContent_po_54_dc54_dcc1_po_59_dc59

Våra leverantörer

Erikssons Husvagnar har samarbetat med KABE och Adria under många år.  Svenska KABE och europeiska storsäljaren Adria Kompletterar varandra och ger oss en unik bredd, säger Joakim Hållander, VD.

www.dekaltrim.pngkama.jpgKabe-logo-1.png