Underhållning och avkoppling på campingsemestern

Tips för regniga dagar och utomhusaktiviteter

När du ger dig ut på en campingsemester är det viktigt att vara förberedd för alla väderförhållanden och ha en plan för både avkoppling och underhållning. Här är några förslag för att göra din campingupplevelse så rolig och avkopplande som möjligt:

TV, padda eller bärbar dator för regniga dagar

Det är svårt att klara sig helt utan idag… men mobiler, plattor, smartwatch och datorer har blivit en del av vardagen för de flesta. Ingenting kan dämpa stämningen på en campingsemester som ett ihållande regn. För att motverka tristessen dessa dagar är det bra att ha med sig exempelvis en TV, en platta eller en bärbar dator för att titta på filmer eller streama sina favoritprogram. Se till att ladda upp med filmer och ha tillgång till en bra internetanslutning för att mysa till det ordentligt under regniga dagar och kvällar. Och glöm inte snacks till!

Böcker, brädspel eller kortlekar

Packa gärna med några bra böcker, sällskapsspel och kortlek. Att läsa en spännande däckare, spela ett roligt brädspel eller tävla i en omgång kortspel är ett bra sätt att fördriva tiden och njuta av sällskapet med vänner och familj. Regnar det kan det vara mysigt att spela spel eller läsa en bok inomhus, och är det sol kan det vara härligt att spela spel utomhus eller läsa en bok i solstolen. Vi har samlat några tips på spel/aktiviteter att investera i inför campingsemestern, du hittar dem längst ner i artikeln.

Utegrill eller portabel grill för måltider utomhus

En av de absolut bästa sakerna med att campa är att njuta av god mat utomhus. För att göra matlagningen ännu roligare och mer praktisk är det en bra idé att ta med en utegrill eller en portabel grill. Grilla hamburgare, korv, grönsaker eller vad du än föredrar och njut av god mat och frisk luft tillsammans med familj och vänner. Längre ner i artikeln har vi samlat våra bästa tips på grillar att investera i, inför campingsemestern.

Att packa ner saker som går att göra både inomhus och utomhus gör det enkelt att kunna använda det oavsett väder. Att kombinera det med klassiska avkopplingsaktiviteter är nyckeln till en lyckad campingsemester. Oavsett om solen skiner eller regnet öser ner kan du skapa minnen och ha kul med rätt packning och planering. Så glöm inte din favoritbok eller familjens favoritspel och se fram emot en avkopplande, mysig och rolig campingsemester!


Se våra tips!

Gasolgrill Safari Chef

En smidig och kompakt grill som passar perfekt för dig som har husbil. Läs mer om Gasolgrill Safari Chef.

Krocket för hela familjen

Ett roligt utomhusspel som passar för hela familjen! Eller varför inte utmana grann-camparen i en match? Perfekt att packa med sig inför husvagn- eller husbilssemestern. Du hittar produkten här.

Gasolgrill Carri Chef

En effektfull gasolgrill som har suveräna tillbehör för att steka eller koka. Perfekt för dig som har husvagn. Läs mer om Gasolgrill Carri Chef.

Campingspelet

Ett roligt brädspel som passar för alla campare och deras vänner! Den campare som kommer först i mål vinner och blir den bästa camparen, i alla fall för denna gång. De andra vill väl ha revansch? Spelet passar campare från 7 år och uppåt. Du hittar campingspelet här.