Stenstorp

Husvagnar och husbilar i Stenstorp!

Något för alla smaker vad gäller husbilar och husvagnar – det vågar vi faktiskt säga att vi har hos oss i Stenstorp utanför Skövde. Här startade vår verksamhet år 1965 och än idag erbjuder vi husbilar och husvagnar att trivas i. Både begagnade och nya från varumärken som KABE, Adria, Hobby och Knaus. 

Med verkstad precis intill är det enkelt att säkra full funktion i alla fordon vi säljer. Dessutom erbjuder vi dig bas- och fullservice för att hålla husvagnar och husbilar fina långsiktigt. Du kan även köpa alla tänkbara reservdelar och tillbehör här. Välkommen att kontakta oss!

Öppettider

Öppettider Försäljning & Butik

Mån–Tor: 09.30–18.00
Fredag: 09.30–17.00
Lördag:10.00–14.00

Öppettider Verkstad

Mån – Fre: 08.00-17.00 
Telefontid: 09.30-15.00
Övrig tid via mail verkstad@erikssonshusvagnar.se

Avdelare

Hitta din husbil idag – välkommen att kontakta oss på Erikssons

Behöver du hjälp med att hitta rätt husbil? Eller vill du titta närmare på nya husbilar av färska årsmodeller? I våra utställningshallar kan du få bra hjälp av vår kunniga personal. Du hittar oss i Stenstorp och Kristinehamn. I Stenstorp har vi öppet varje dag utom söndag. Här hittar du också verkstad och tillbehörsbutik. I Kristinehamn kan du strosa runt i den 2000 kvadratmeter stora utställningshallen och även kolla in sortimentet i den välsorterade KAMA-butiken. Vi har husbilar till salu i alla prisklasser. Gemensamt för samtliga är den höga kvaliteten.

 

Bläddra bland vårt sortiment online!

Avdelare
Håkan och Sebastian på Erikssons Stenstorp
Avdelare
Våran anläggning Stenstorp

Tillbehör för husvagnar och husbilar

Letar du utrustning för camping, båten, husbilen eller husvagnen? Eller ska något bytas? I våra butiker finns det mesta för fritidslivet. Till exempel campingmöbler, förtält, säkerhetsskåp, universaltält och reservdelar för husvagnar och husbilar. Bland annat från varumärken som Isabella, Ventura, Fiamma, Omnistar, Kamafritid & Transport Trading

Kontakta oss på butiken@erikssonshusvagnar.se

Avdelare

Vill du handla hemma i lugn och ro?

Handla direkt på nätet via vår Kama-webbshop, för att hämta produkterna i butiken i Kristinehamn eller Stenstorp. Eller kom direkt till oss på plats för personlig service.

Avdelare
Våran anläggning  Stenstorp
Avdelare
Verkstaden i Stenstorp

Dags för service?

Boka in ditt mobila hem för service eller för att laga något trasigt. Vi ser fram emot att ta emot dig - både i Kristinehamn och i Stenstorp där vi har verkstad på båda anläggningarna.

Avdelare

Hör av dig till oss

Vi ser fram emot att höra från dig, så ring 0500-45 70 30, e-posta på 
forsaljning@erikssonshusvagnar.se eller fyll i formuläret nedan
så återkommer vi så fort vi kan till dig.

Vi som jobbar i Stenstorp

Mickaela Karlsson Munk
Butiksanvarig
Henrik Andersson
Kundmottagare 
Marcus DeBruin
Tekniker
Oskar Andersson
Tekniker
Ragnar "Ragge" Cederberg 
Tekniker 
Malin Adamssson
Ekonomiansvarig

Vi använder cookies

Vi använder kakor (cookies) för att hemsidan ska fungera på bästa sätt och ge dig en så bra upplevelse som möjligt.För mer information, se vår integritetspolicy.

Godkänn och fortsätt
Våra anläggningar - Stenstorp - ctl00_ErikssonsPopUp_ErikssonsPopUpDcc_po_746_dc746