Välkommen till Erikssons husvagnar i Stenstorp


Husvagnar och husbilar i Stenstorp!

Med verkstad precis intill är det enkelt att säkra full funktion i alla fordon vi säljer. Dessutom erbjuder vi dig bas- och fullservice för att hålla husvagnar och husbilar fina långsiktigt. Du kan även köpa alla tänkbara reservdelar och tillbehör här. Välkommen att kontakta oss!

Öppettider

Öppettider försäljning:
Måndag–Torsdag: 09.30–18.00
Fredag: 09.30–17.00
Lördag: 10.00–14.00

Öppettider verkstad:
Måndag–Fredag: 08.00-17.00 
Telefontid: 09.30-15.00
Övrig tid via mail: 
verkstad@erikssonshusvagnar.se

Hitta din husbil idag – välkommen att kontakta oss på Erikssons

Behöver du hjälp med att hitta rätt husbil? Eller vill du titta närmare på nya husbilar av färska årsmodeller? I våra utställningshallar kan du få bra hjälp av vår kunniga personal. Du hittar oss i Stenstorp och Kristinehamn. I Stenstorp har vi öppet varje dag utom söndag. Här hittar du också verkstad och tillbehörsbutik. I Kristinehamn kan du strosa runt i den 2000 kvadratmeter stora utställningshallen och även kolla in sortimentet i den välsorterade KAMA-butiken. Vi har husbilar till salu i alla prisklasser. Gemensamt för samtliga är den höga kvaliteten.

Bläddra bland vårt sortiment online!

Tillbehör för husvagnar och husbilar

Letar du utrustning för camping, båten, husbilen eller husvagnen? Eller ska något bytas? I våra butiker finns det mesta för fritidslivet. Till exempel campingmöbler, förtält, säkerhetsskåp, universaltält och reservdelar för husvagnar och husbilar. Bland annat från varumärken som Isabella, Ventura, Fiamma, Omnistar, Kamafritid & Transport Trading.

Vill du handla hemma i lugn och ro?

Handla direkt på nätet via vår Kama-webbshop, för att hämta produkterna i butiken i Kristinehamn eller Stenstorp. Eller kom direkt till oss på plats för personlig service.

Dags för service?

Boka in ditt mobila hem för service eller för att laga något trasigt. Vi ser fram emot att ta emot dig – både i Kristinehamn och i Stenstorp där vi har verkstad på båda anläggningarna.

Hör av dig till oss!

Vi ser fram emot att höra från dig, så ring 0500-45 70 30, e-posta på forsaljning@erikssonshusvagnar.se eller fyll i formuläret så återkommer vi så fort vi kan till dig.

*” anger obligatoriska fält

Ditt namn*
Din adress

Vi som jobbar i Stenstorp

Ragnar ”Ragge” Cederberg

Tekniker

Marcus DeBruin

Tekniker

Harley Mc Coo

Tekniker

Oskar Andersson

Tekniker

Amer Pasanbegovic

Tvätt och rekond

Valter Westerlund

Butikspersonal