Campa fritt i 30 dagar

Få 30 fria campingnätter

Få 30 fria campingnätter vid köp av en ny Adria eller KABE husvagn eller husbil! Vid köp av ny ADRIA husbil eller husvagn betalar vi hela säsongens camping! Du får 30 fria campingnätter på First Camp. Välj mellan över 50 campingplatser i Sverige, Norge och Danmark*. Presentkortet är giltigt tom 31 december 2025.

Campa utan kostnad en hel månad!

Så funkar presentkortet

Presentkortet är giltig på alla campingar i kedjan First Camp i Sverige, Norge och Danmark*.

Du väljer själv om du vill:

  • bo valfria perioder (dvs 1 natt per vistelse)
  • flera vistelser som är lite längre
  • en lång vistelse på 30 nätter

Kontakta oss för att ta del av erbjudandet.

*Giltig på alla campingar i kedjan First Camp i Sverige, Norge och Danmark. Gäller dock ej på Jesperhus, Leksand Resort och Kronocamping som är i samma koncern men inte under samma varumärke (och då annat bokningssystem).

Presentkorten kommer att se ut som tidigare, med en kod. Med denna kod kan du boka dina 30 nätter. Bokning sker online och gäller hela 2024 och 2025, till och med 31/12 2025 på campingtomter (ej stugor).

Vi ersätter inte borttappade kort, då det fungerar som ett presentkort. Notera även att vår kundtjänst och personalen i receptionen inte kan se hur många nätter som finns kvar på kortet när du har börjat använda det. Men om de kontaktar oss så kan vi svara inom ca 1 vecka.