Sällskapsspel i husvagnen

Sol i all ära men när det kommer regniga dagar vill man också ha det trevligt! Så vad passar då bättre än att mysa inne i husvagnen med sällskapsspel? Här är tre spel som är perfekta för att förgylla en husvagnssemester:

Campingspelet

Campinglivet är alltid fullt av minnesvärda händelser, och detta spel är inget undantag! Det här brädspelet är perfekt för alla campare och deras vänner! Den campare som först når målet vinner och blir den bästa camparen, åtminstone för den här gången. Men de andra vill väl ha revansch? Under vistelsen på campingområdet (spelplanen) möter ni olika händelser. Vissa hjälper er framåt medan andra kan sätta käppar i hjulet. Händelsekorten gör spelet både rogivande, spännande och oförutsägbart – precis som campinglivet ska vara.

Spelet passar campare från 7 år och uppåt. Du hittar det här.

Yatzy

Yatzy är ett klassiskt tärningsspel som passar perfekt för semester i husvagn. Med endast fem tärningar och ett poängblock behöver du inte mycket utrymme för att njuta av detta spännande spel. Målet är att kasta tärningarna och skapa olika kombinationer för att få så många poäng som möjligt. Genom att välja klokt och använda din taktiska förmåga kan du maximera dina poäng och ta ledningen. Yatzy är enkelt att lära sig men svårt att bemästra, vilket gör det till en rolig och utmanande aktivitet för hela familjen.

Yatzy finns även i varianten Maxi Yatzy men då med en extra tärning och fler poängkombinationer. Du hittar sällskapsspelet Yatzy i någon av våra butiker.

Monopol Grab & Go

Njut av superklassikern Monopol i ett smidigt reseformat! Monopol Resespel är en kompakt version av originalspelet, perfekt att ta med på semestern eller roadtrips. Den är lätt att bära med sig och erbjuder samma roliga upplevelse som det klassiska spelet, men i ett mer resevänligt format.

Spelet passar campare från 8 år och uppåt. Du hittar det här eller i någon av våra butiker.

Oavsett vilket spel du packar med dig inför semestern, är det viktigaste att ha riktigt kul och njuta av tiden tillsammans med vänner och familj!