Kristinehamn

Husvagnar och husbilar i Kristinehamn!

På våra 2500 kvadratmeter i Kristinehamn hittar du nya och begagnade husbilar och husvagnar, från populära märken som KABE, Adria och Sun Living. Vi har även tillbehör för friluftsliv och reservdelar. 

I anslutning till försäljningen finns en verkstad, som inspekterar det begagnade utbudet noga inför leverans till dig. Hit kan du dessutom ta dig för regelbunden service och reparation vid behov. Hos Erikssons Husvagnar i Kristinehamn finns allt för en smidig fritid i Värmland. Hör av dig till oss om du har några frågor!

Öppettider

Öppettider försäljning:
Måndag – Torsdag: 10.00 – 18.00
Fredag: 10.00 – 17.00
Lördag: 10.00 – 14.00

Öppettider verkstad:
Måndag – Fredag: 07.00-16.00
Lunch: 12.00-12.40

Hitta din husbil eller husvagn idag – välkommen att kontakta oss på Erikssons

Behöver du hjälp med att hitta rätt husbil eller husvagn? Eller vill du titta närmare på nya och begagnade fordon? I vår utställningshall kan du få bra hjälp av vår kunniga personal. Du hittar oss i Kristinehamn.  Vi har öppet varje dag utom söndag. Här hittar du också verkstad och tillbehörsbutik. Hos oss kan du strosa runt i den 2500 kvm stora utställningshallen och även kolla in sortimentet i den välsorterade KAMA-butiken. Vi har husbilar och husvagnar till salu i alla prisklasser. Gemensamt för samtliga fordon är den höga kvaliteten.

 Bläddra bland vårt sortiment online!

Avdelare
Personalen på Erikssons i Kristinehamn hälsar välkommen!
Avdelare
Kama butiken Kristinehamn

 Tillbehör för husvagnar och husbilar

Letar du utrustning för camping, båten, husbilen eller husvagnen? Eller ska något bytas? I våra butiker finns det mesta för fritidslivet. Till exempel campingmöbler, förtält, säkerhetsskåp, universaltält och reservdelar för husvagnar och husbilar. Bland annat från varumärken som Isabella, Ventura, Fiamma, Omnistar, Kamafritid & Transport Trading

Kontakta oss på butik2@erikssonshusvagnar.se

Avdelare

Vill du handla hemma i lugn och ro?

Handla direkt på nätet via vår Kama-webbshop, för att hämta produkterna i butiken i Kristinehamn eller Stenstorp. Eller kom direkt till oss på plats för personlig service.

Avdelare
Våran anläggning  Kristinehamn
Avdelare
Våran anläggning Kristinehamn

Dags för service?

Det händer att husvagns- och husbilägare åker uppåt 40 mil för att lämna sitt fordon på service eller reparation hos Grahns Husvagnsservice i Kristinehamn som sammanlagt har medarbetarna minst 200 år i branschen. Grahns Husvagnsservice ser till att enklare och svårare arbeten utförs professionellt och så snabbt det går. Vi utför de flesta sorters arbeten. 

Vi ser fram emot att ta emot dig - både i Kristinehamn och i Stenstorp där vi har verkstad på båda anläggningarna.

Avdelare

Hör av dig till oss

Vi ser fram emot att höra från dig, så ring 0550-74 07 70, e-posta på butik2@erikssonshusvagnar.se eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi så fort vi kan till dig.

Vi som jobbar i Kristinehamn

Anna-Lena Björnbom
Butiksansvarig
Ibrahim Haj Kassem
Recond

Vi använder cookies

Vi använder kakor (cookies) för att hemsidan ska fungera på bästa sätt och ge dig en så bra upplevelse som möjligt.För mer information, se vår integritetspolicy.

Godkänn och fortsätt
Våra anläggningar - Kristinehamn - ctl00_ErikssonsPopUp_ErikssonsPopUpDcc_po_746_dc746