Nya husbilar

Att kunna ta med sig hemmet på semestern är en lyx som många uppskattar. Vi har sålt begagnade och nya husbilar och husvagnar sedan 1965. Vi vet att en husbil är en stor och viktig investering. Därför har vi stenkoll på marknaden och de nya modeller som når den varje år.

Hos Erikssons kan du hitta husbilar till salu oavsett vilka behov och önskemål du har. Ta en titt på vårt sortiment och köp din nya husbil idag!

Se även gärna vårt sortiment av begagnade husbilar.

Stort utbud av husbilar till salu

Oavsett om du vet precis vilken modell du är ute efter eller om du har fått ett nyväckt intresse för husbilslivet kan du hitta den hjälp du behöver hos oss. I vårt sortiment finns mängder av modeller från kända varumärken i olika prisklasser.

Vi har något för alla önskemål och behov för att du ska kunna hitta en husbil till salu som passar dig. Både online och i våra utställningshallar kan du titta närmare på olika alternativ. Vi sätter en stolthet i att kunna erbjuda konkurrenskraftiga priser och vill att du som kund ska känna dig säker på att Erikssons husbilar alltid håller hög kvalitet.

Alltid bra pris vid köp av nya husbilar hos Erikssons

Vi strävar alltid efter att skapa största möjliga värde för dig som kund. När du ska köpa husbil vill vi se till att Erikssons är ditt självklara val. Därför erbjuder vi alltid modeller av hög kvalitet, som håller år efter år. Du ska kunna njuta av långa och korta turer med din husbil på många semestrar framöver.

För att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt köp av husbil ser vi alltid till att erbjuda riktigt bra priser, även på de senaste årsmodellerna. Prata gärna med någon av våra säljare om det är en speciell modell eller något särskilt varumärke du är intresserad av.

Många års expertis av husbilar och husbilsköp

I och med att Erikssons har salufört husvagnar och husbilar ända sedan 1960-talet är vi väletablerade med lång erfarenhet av branschen. Det, i kombination med vårt genuina intresse för husbilar och allt som rör dem, har byggt en stark grund av hög expertis att stå på.

Vår personal kan alltid guida dig rätt mellan modeller och varumärkens olika för- och nackdelar. Kunder återkommer till oss tack vare den höga servicenivån, de konkurrenskraftiga priserna och tryggheten i att vi är ett stabilt företag som har funnits på marknaden länge. När du ska köpa husbil kan du känna dig trygg med att Erikssons är det rätta valet av återförsäljare att vända sig till.

Bekymmersfritt och tryggt köp av husbilar hos oss

Om du tittar på husbilar till salu i Sverige och vill ha en trygg återförsäljare kan du vända dig till Erikssons. När du köper husbil hos oss är säljaren med dig genom hela processen. Du får hjälp att välja ut rätt modell för dig och dina behov. Då kan du känna dig trygg med att du gör rätt val. Vår personal kan också hjälpa dig med prisjämförelser och berätta om varje modell och varumärkes enskilda för- och nackdelar. Hos Erikssons får du alltid bra garanti på din husbil. Du har även möjlighet att teckna en fördelaktig husbilsförsäkring till bra pris i samband med ditt köp.

Hitta din husbil idag – välkommen att kontakta oss på Erikssons

Behöver du hjälp med att hitta rätt husbil? Eller vill du titta närmare på nya husbilar av färska årsmodeller? I våra utställningshallar kan du få bra hjälp av vår kunniga personal. Du hittar oss i Stenstorp och Kristinehamn. I Stenstorp har vi öppet varje dag utom söndag. Här hittar du också verkstad och tillbehörsbutik. I Kristinehamn kan du strosa runt i den 2000 kvadratmeter stora utställningshallen och även kolla in sortimentet i den välsorterade KAMA-butiken. Vi har husbilar till salu i alla prisklasser. Gemensamt för samtliga är den höga kvaliteten.


Vanliga frågor om husbilar

Vad kostar en husbil?

Hur mycket du betalar när du ska köpa husbil beror förstås på vilken modell du väljer. Olika varumärken kostar olika mycket. I vårt sortiment finns både begagnade och nya husbilar. Priserna brukar variera från omkring 200 000 upp till närmare 2 miljoner kronor. Vilken prisklass du hamnar i beror helt på dina behov och förutsättningar.

Läs mer

Vilka varumärken har ni på era husbilar?

Vi har husbilar till salu från många välkända varumärken. Alltifrån Renault och Peugeot till Kabe, Adria, Hobby, Hymer och Sun Living. För de nya husbilarna så fokuserar vi på Kabe och Adria.

Varje varumärke har sin egen profil och marknadsför sig på olika sätt. Våra säljare berättar gärna om olika modeller och vilka för- och nackdelar de har. Gemensamt för samtliga varumärken i vår katalog är att de håller hög kvalitet.

Läs mer

Vad får jag för garanti
genom att köpa husbil hos er?

När du ska köpa husbil och väljer oss som återförsäljare får du alltid bra garanti på ditt köp. Dessutom är alla husbilar som säljs hos oss genomgångna och servade i vår egen verkstad.

Vi använder cookies

Vi använder kakor (cookies) för att hemsidan ska fungera på bästa sätt och ge dig en så bra upplevelse som möjligt.För mer information, se vår integritetspolicy.

Godkänn och fortsätt
Husbilar - Nya husbilar till salu | Erikssons Husbilar & Husvagnar - ctl00_ErikssonsPopUp_ErikssonsPopUpDcc_po_746_dc746