Mys till din utemiljö med campingmöbler

Vi har campingmöblerna du behöver för att göra resan bekväm

Att njuta av naturen till fullo kräver såklart rätt utrustning för att skapa en bekväm och avslappnad utomhusmiljö. Med bekväma och enkla campingmöbler kan du göra din campingupplevelse både praktisk och njutbar. Vi har samlat några tips på bra-att-ha-möbler när du campar med din husvagn eller husbil!

Hopfällbara bord och stolar

Hopfällbara bord och stolar är guldvärt att ha med när du campar. Perfekt att dra fram inför campingutflykter eller för en bekväm plats att äta, laga mat eller spela spel på. Eller bara slå dig ner på medan du steker en riktigt god köttbit på grillen en sommarkväll. Dessa möbler är enkla att förflytta och tar minimalt med utrymme när de är hopfällda, vilket gör dem perfekta att ta fram när du besöker nya platser. Dessutom är de oftast tillverkade av hållbara material som klarar av väder och slitage, vilket gör dem till ett alternativ för dig som campar eller reser mycket med din husvagn eller husbil. Längre ner i artikeln har vi samlat några tips på hopfällbara bord och stolar.

Solstolar eller hängmatta för avkoppling

Efter en härlig dag fylld med äventyr är det viktigt att kunna koppla av och njuta av lugnet och naturen. Solstolar eller en hängmatta är perfekta för just det! Läs en feel-good-bok medan du njuter av omgivningen, naturen och ljudet av havet. Eller ta en riktigt skön powernap innan det är dags att grilla något gott till kvällens middag.

Markis eller tält för möjlighet till skugga

De dagar då solen är som starkast under resan är det viktigt att ha tillgång till skugga för att undvika solbränna och värmeslag. En markis eller ett tält kan ge det där nödvändiga skyddet från solen samtidigt som det skapar en trevlig samlingsplats för måltider eller sociala aktiviteter. Dessutom kan du använda en markis eller tält även vid regniga dagar, vilket gör dem mångsidiga och underlättar för utomhusaktiviteter i olika väder.

Att investera i funktionella och bra campingmöbler är viktigt för att skapa en välkomnande och trevlig utemiljö under din campingsemester. Med hopfällbara bord och stolar, solstolar eller en hängmatta, samt en markis eller ett tält för skugga, kan du njuta av utomhuslivet på ett bekvämt sätt. Så nästa gång du planerar din campingresa, se till att packa med dig dessa tillbehör för att kunna njuta av den underbara uteplatsen.


Se våra tips på campingmöbler!

Förvaringshylla Monark, Royal Camping

En snygg och smidig förvaringshylla i serien Monark, en helt ny serie från Royal Camping. En praktisk förvaringshylla till förtältet eller under markisen. Smidig montering och tar dessutom upp ytterst lite plats hopfälld. Läs mer om Monark förvaringshylla här.

Strandstol Monark, Royal Camping

En snygg strandstol i serien Monark, en helt ny serie från Royal Camping. Monark strandstol har fällbar rygg och bekväm nackkudde för njutbara dagar på stranden. Du hittar Monark strandstol här.

Campingstol Monark, Royal Camping

En praktisk och fin campingstol i serien Monark, en helt ny serie från Royal Camping. En stilig och bekväm stol med fällbar rygg i 6 lägen. Stolen kan även kompletteras med fotstöd. Du hittar Monark campingstol här.