Små husbilar

Är du på jakt efter en liten husbil så har du kommit helt rätt! Vi har ett stort utbud av mindre husbilar från de mest omtyckta varumärkena. Små och kompakta husbilar är perfekta för två, eller för dig som värdesätter framkomlighet och smidighet!

I vårt sortiment kan du hitta små husbilar i nytt utförande och begagnade små husbilar. Våra duktiga servicetekniker har givetvis inspekterat de begagnade husbilarna noggrant. Detta gör att vi känner oss trygga med att lämna både garanti och möjligheten till försäkring på alla våra små husbilar.

Vi är experter på husbilar och hjälper dig gärna i jakten på den perfekta minihusbilen! Kontakta oss för att få råd och hjälp i valet av husbil. Se våra modeller av små husbilar nedan.

Se även gärna vårt breda sortiment av husbilar i alla storlekar!

Hitta små husbilar till salu

En husbil behöver inte var ett stort och tungt åbäke med plats för hela familjen, utan kan lika väl vara en litet smidigt hem för två. Minde bränslekostnader och smidigare parkering är bara två av fördelarna med att välja en minde husbil. Vi har ett stort utbud av små husbilar, och är säkra på att du hittar något som passar dina behov på vår anläggningar i Stenstorp eller Kristinehamn.

Vi använder cookies

Vi använder kakor (cookies) för att hemsidan ska fungera på bästa sätt och ge dig en så bra upplevelse som möjligt.För mer information, se vår integritetspolicy.

Godkänn och fortsätt
Husbilar - Liten husbil | Små kompakta husbilar till salu | Erikssons - ctl00_ErikssonsPopUp_ErikssonsPopUpDcc_po_746_dc746