#CampaSmart – din guide till en lyckad första campingtur

Dags att plocka fram husvagnen eller husbilen för säsongen? Kanske är det din första gång? Då behöver du ha koll på vad som är nödvändigt inför första resan, så att du inte gör några nybörjarmisstag i onödan!

I den här guiden har vi sammanställt några användbara tips kring vad du bör ha med dig på din första campingtur! Se det som en trygg guide för dig som är nybörjare, eller som en påminnelse för dig som kanske inte har campat på länge eller som plockar fram husbilen för säsongen ännu ett år!

Erikssons öppettider under maj 2024:

Kristi flygare 9/5: 10-14
Fredagen efter flygare 10/5: 10-17
Pingstafton 18/5: Stängt

Grundutrustning

Vi ger dig alla tips du behöver för att få med dig rätt grundutrustning. Allt från viktiga dokument till första hjälpen-kit!

Sovutrymmet

Vad behöver du tänka på att packa med dig till sovutrymmet? Vi ger dig en färdig lista på saker du inte vill missa!

Köksutrustning

Vi listar allt du behöver till för ultimata campingkäket i sommar! Från grill till köksredskap och torrvaror.

Campingmöbler och utemiljö

Som ny campare kan det vara svårt att veta vilka campingmöbler som är värt att investera i, vi har radat upp det allra viktigaste!

El- och vattenbehov

Kanske av de svåraste sakerna att ha koll på som ny campare men ack så viktigt! Vad bör man egentligen ha med sig? Vi ger dig tips från de mest erfarna camparna!

Underhållning & avkoppling

Vissa dagar regnar det, och då blir det en hel tid inne i husvagnen/husbilen. Och då vill ni såklart ha det mysigt och roligt tillsammans hela familjen. Vi har sammanställt vad du kan ta med dig för att fördriva tiden på bästa sätt!

Tekniska bekvämligheter

Det finns några tekniska bekvämligheter som underlättar resans gång. Avgör själv vilka du tror att du behöver men för att inte glömma något har vi tagit fram en lista på några exempel.